Dave Rogge

Spaziocontinuo

SpazioContinuo bestaat uit een assortiment van producten die gelaagd worden aangebracht en onderling gecombineerd worden voor het verkrijgen van verschillende effecten en afwerkingen. Het systeem wordt toegepast op vloeren en wanden en vormt het ideale oppervlak voor winkels, showrooms, woningen, laboratoria en kantoren. Ook geschikt voor vloerverwarming. Het systeem biedt talrijke voordelen, zoals:

 • Hoog niveau van hygiëne: aangezien het ongesegmenteerde bekledingen betreft, wordt het ophopen van vuil, zoals in de voegen van tegels, voorkomen. Als gevolg van het gladde oppervlak worden de normale reinigingswerkzaamheden eenvoudig.
 • Optimale mechanische weerstand: de bijzondere aard van de gebruikte grondstoffen verleent aan het oppervlak een hoge kras- en stootvastheid, hoger dan enig andere vloer van cement of hout.
 • Personaliseerbaar: dankzij ons kleurmengsysteem zijn wij in staat om een uiterst breed scala aan kleuren van de internationale kleursystemen RAL en NCS tot stand te brengen.
 • Als gevolg van de geringe dikte (slechts 2 mm) kunnen alle omgevingen snel gerenoveerd worden en worden kostbare werkzaamheden voor sloop en wijzigingen van deuren en kozijnen voorkomen.

Het systeem is beschikbaar met twee verschillende texturen, bestaande uit verbindingen van watergedragen geflexibiliseerde expoxyhars, speciaal bestudeerd om direct te worden aangebracht op bestaande vloeren van keramiek, tegels, natuursteen en betonnen vloeren.

 • SpazioCemento: korrelige gespatelde afwerking met effect “zwaluwstaart”. De kleur is uniform en heeft een hoge slijtvastheid. Zeer geschikt voor vloeren van commerciële omgevingen zoals winkels,
  showrooms, enz.
 • SpazioResina: bijzonder gladde gespatelde afwerking met clair-obscureffecten door middel meerdere over elkaar aangebrachte lagen, ook in contrasterende kleuren, mogelijk zijn.

Als afwerking zijn er transparante beschermende lakken die een precieze mate van lichtreflectie tot stand brengen:

 • Mat: een type afwerking die het licht gelijkmatig verspreidt en aan de verschillende kleuren een natuurlijker effect verleent door ze minder levendig te maken en waarbij eventuele kleine oneffenheden van de ondergrond geneutraliseerd worden.
 • Hoogglans: een afwerking met een sterke lichtreflectie die de verschillende kleuren benadrukt met een levendiger effect. Kan eventuele onvolkomenheden markeren.
 • Zijdeglans: afwerking met een effect dat halverwege de twee eerdere producten ligt. Benadrukt de kleuren zonder dat de defecten gemarkeerd worden.