Dave Rogge

Binnenbepleistering Voorbeeld bezettingswerken

Dave Rogge plaatst binnenbepleistering met oog voor detail en kwaliteit. Ook de meest complexe situaties en renovaties van bvb. sierlijsten vormen voor ons geen probleem.

Om de hoogste kwaliteit te garanderen nemen wij de tijd voor een degelijke voorbereiding en gebruiken we enkel de beste materialen:

  • Wij werken met speciale dagkantelementen type 'pregywab', dit is een afgewerkt, waterbestendige en brandvertragende plaat met een ingewerkt hoekprofiel dat door ons op maat wordt gemaakt. De kans op scheuren of vuil geworden ramen/deuren is met dit systeem onbestaand. 
  • Op alle hoeken worden metalen gegalvaniseerde hoekprofielen geplaatst.
  • Ramen worden over de volledige oppervlakte afgeplakt met plastic.
  • In de deuropeningen worden tijdelijk houten dagstukken gemonteerd om de breedte van de afkasting gelijk te houden. De nodige timmerwerken voorzien we liefst zelf!
  • Op muren van rode baksteen wordt een grundeermiddel aangebracht om het gelijkmatig aanzuigen van de ondergrond te bekomen.
  • Op gladde predallen wordt een hechtingsproduct aangebracht op basis van harsen.
  • In natte cellen wordt cement gebruikt, rechtgetrokken op gegalvaniseerde gides.
  • Afwerking kan uitgevoerd worden mbv Gyplat of Stucanet.

 Gevelbepleistering

Gevelbezetting 1

Gevelbepleistering, of crepi in de volksmond, past perfect bij een strakke en moderne look die zeer geliefd is bij nieuwbouwprojecten.

Ook bij renovatie wordt dit meer en meer toegepast om vrij eenvoudig verouderde of niet-modieuze gevels te verfraaien.

 

 dave rogge gevelbezetting 3dave rogge gevelbezetting 4Gevelbezetting 2

Gyprocwerken

dave rogge gyproc 3Wanden en plafonds uit gyproc

Gyproc is een enorm veelzijdig materiaal dat behoorlijk snel en eenvoudig te plaatsen is. Gips- of gipskartonplaten zijn dus de ideale methode om uw huis of kantoorruimte snel ingrijpend aan te passen, dankzij handige profielen en de lichtheid van het gyprocmateriaal. Zowel voor nieuwbouw als voor renovaties maken wij hier graag gebruik van. Of u nu wanden of (valse) plafonds wilt plaatsen; gyproc is altijd een goed idee!

 
dave rogge gyproc werken 1 Schilderklaar en proper afgewerkt

Met onze ervaring als vakman kunnen wij aan de slag gaan met uw gyprocwerken. Dit betekent ook dat alles tot in de puntjes afgewerkt is. Nadat wij klaar zijn, is alles gereed om meteen te beginnen schilderen. Ook met deze schilderwerken kunnen wij verder helpen zodat u geen geloop heeft voor soms een klein werkje.

Ook ruimen wij ALTIJD al het afval netjes op, zodat u het niet meer merkt dat er net renovatiewerken zijn uitgevoerd bij u thuis. Dit lijkt niet meer dan logisch, maar toch gebeurt dit nog veel te weinig. Ook voor de bepleistering kunt u bij Dave Rogge bvba terecht.

Neem contact op

Wenst u uw verbouwingen met gyproc af te werken, kies dan voor kwaliteit en neem contact op met ons. Met plezier stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op!