Dave Rogge

Gyprocwerken

dave rogge gyproc 3Wanden en plafonds uit gyproc

Gyproc is een enorm veelzijdig materiaal dat behoorlijk snel en eenvoudig te plaatsen is. Gips- of gipskartonplaten zijn dus de ideale methode om uw huis of kantoorruimte snel ingrijpend aan te passen, dankzij handige profielen en de lichtheid van het gyprocmateriaal. Zowel voor nieuwbouw als voor renovaties maken wij hier graag gebruik van. Of u nu wanden of (valse) plafonds wilt plaatsen; gyproc is altijd een goed idee!

 
dave rogge gyproc werken 1 Schilderklaar en proper afgewerkt

Met onze ervaring als vakman kunnen wij aan de slag gaan met uw gyprocwerken. Dit betekent ook dat alles tot in de puntjes afgewerkt is. Nadat wij klaar zijn, is alles gereed om meteen te beginnen schilderen. Ook met deze schilderwerken kunnen wij verder helpen zodat u geen geloop heeft voor soms een klein werkje.

Ook ruimen wij ALTIJD al het afval netjes op, zodat u het niet meer merkt dat er net renovatiewerken zijn uitgevoerd bij u thuis. Dit lijkt niet meer dan logisch, maar toch gebeurt dit nog veel te weinig. Ook voor de bepleistering kunt u bij Dave Rogge bvba terecht.

Neem contact op

Wenst u uw verbouwingen met gyproc af te werken, kies dan voor kwaliteit en neem contact op met ons. Met plezier stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op!